Homestead Apart-Hotel

West Atlantic City, Pleasantville
Homestead Apart-Hotel Öne Çıkan Resim
Homestead Apart-Hotel Kahvaltı
Homestead Apart-Hotel Kahvaltı
Homestead Apart-Hotel Oda Düzeni
Homestead Apart-Hotel Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Homestead Apart-Hotel
701 Black Horse Pike West Atlantic City, Pleasantville

Homestead Apart-Hotel misafirlere Pleasantville bölgesinde, havaalanı yakınında, Borgata Kumarhanesi ve Harrah's Atlantic City Kumarhanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Atlantic City Sahil Yürüyüş Yolu ile 7,3 mi (11,7 km) ve Atlantic City Kongre Merkezi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

La Casa Nostra Ristorante, Homestead Apart-Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak
Basic
Basic Stüdyo, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Room
Stüdyo Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x