Home Suite Hotels Rosebank

Highveld Ridge, Johanesburg
Home Suite Hotels Rosebank Genel
Home Suite Hotels Rosebank Genel
Home Suite Hotels Rosebank Genel
Home Suite Hotels Rosebank Genel
Home Suite Hotels Rosebank Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Home Suite Hotels Rosebank
50 Bristol Road Rosebank Highveld Ridge, Johanesburg

Home Suite Hotels Rosebank konaklamanızda Johanesburg bölgesinde, Rosebank Alışveriş Merkezi ile 1 km (0,6 mi) ve Sandton Kongre Merkezi ile 6,2 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gold Reef City Tema Parkı ile 12,3 km (7,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Stüdyo, Sigara İçilmez, Balkon
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Stüdyo, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Executive Oda, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire, Sigara İçilmez
Room
Executive Oda, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x