Home Josèphine

Caserta
Home Josèphine Öne Çıkan Resim
Home Josèphine Dış Mekan
Home Josèphine Dış Mekan
Home Josèphine Dış Mekan
Home Josèphine Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Home Josèphine
Via Fulvio Renella 107 , Caserta

Home Josèphine size Caserta merkezinde, Clinica Sant'Anna ile 3 dakika yürüyüş ve Teatro Civico 14 ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Caserta Kraliyet Sarayı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Chiostro di Sant'Agostino ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x