HOMA Phuket Town

Ratsada
HOMA Phuket Town Genel
HOMA Phuket Town Genel
HOMA Phuket Town Genel
HOMA Phuket Town Genel
HOMA Phuket Town Genel
Image More +81 fotoğraf
HOMA Phuket Town
3/41 Moo 5, Soi Samkong 1 , Ratsada

HOMA Phuket Town misafirlere Ratsada merkezinde, Bangkok Phuket Hastanesi ve Chillva Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Patong Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Karon Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için VIVA ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 505 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kule
Dubleks,
Dubleks, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Classic Stüdyo
Room
Stüdyo, Balkon
Room
Superior Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Kule
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Senior Oda, Engellilere Uygun
Room
Grand Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x