@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified

Cava, Semarang
@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified Genel
@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified Genel
@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified Genel
@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified
Jl. Pandanaran No.119 Cava, Semarang

@HOM Simpang Lima Semarang - CHSE Certified misafirlere Semarang merkezinde, Indonesia Kaya Park ve Simpang Lima Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lawang Sewu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Gereja Santa Perawan Maria Ratu Rosario Suci Randusari - Katedral ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 121 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x