Holy River Hotel

Kuzey Himalaya, Tapovan
Holy River Hotel Öne Çıkan Resim
Holy River Hotel Dış Mekan
Holy River Hotel Dış Mekan
Holy River Hotel Dış Mekan
Holy River Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Holy River Hotel
Laxman Jhula Rd, Tapovan Kuzey Himalaya, Tapovan

Rishikesh bölgesindeki Holy River Hotel misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Lakshman Jhula ve Laxman Jhula ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parmarth Niketan ile 6,8 mi (10,9 km) ve Ram Jhula ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Holy Oven yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room, 1 King Bed (City View and Mountain View)
Room
Premium Double Room, 1 King Bed (City View and Mountain View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x