Holsteiner Hof

East Coast, Timmendorfer Strand
Holsteiner Hof Genel
Holsteiner Hof Genel
Holsteiner Hof Genel
Holsteiner Hof Genel
Holsteiner Hof Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Holsteiner Hof
Strandallee 92 East Coast, Timmendorfer Strand

Holsteiner Hof konaklamanızda Timmendorfer Strand merkezinde, SEA LIFE Timmendorfer Strand ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ostsee Therme Scharbeutz ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Niendorf Kuş Parkı ile 4,2 km ve Travemuende Feribot Limanı ile 14,3 km mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x