Holms Motell

Oslo – Güney Norveç, Larvik
Holms Motell Genel
Holms Motell Genel
Holms Motell Öne Çıkan Resim
Holms Motell Dış Mekan
Holms Motell Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Holms Motell
Gamle Ravei 345 Oslo – Güney Norveç, Larvik

Larvik bölgesindeki Holms Motell konaklamanızda Gallery Angels ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Metro Bowling ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Berg Old Church ile 5,3 mi (8,6 km) ve Farris Hall ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Holms Motell misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 52 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x