Holiday Village

Guba-Khachmaz Region
Holiday Village Oda Düzeni
Holiday Village Oda Düzeni
Holiday Village Oda Düzeni
Holiday Village Oda Düzeni
Holiday Village Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Holiday Village
Heydar Aliyev Avenue , Guba-Khachmaz Region

Quba bölgesindeki Holiday Village konaklamanızda, Sunni Mosque ile 7,8 mi (12,5 km) ve Eniğ Camisi ile 23,5 mi (37,8 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Laza Şelalesi ile 30,2 mi (48,6 km) ve Hazar Denizi ile 31,9 mi (51,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Bahçeli
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x