Holiday Residence Belohorizonte

Macerata
Holiday Residence Belohorizonte Öne Çıkan Resim
Holiday Residence Belohorizonte Dış Mekan
Holiday Residence Belohorizonte Dış Mekan
Holiday Residence Belohorizonte Dış Mekan
Holiday Residence Belohorizonte Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Holiday Residence Belohorizonte
Via 2 Agosto 1980 10 , Macerata

Holiday Residence Belohorizonte misafirlere Macerata merkezinde, Sferisterio Arenası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Loggia dei Mercanti ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Museo della Tela ile 1,8 mi (3 km) ve Buonaccorsi Sarayı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 16 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Macerata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Room
Elite Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x