Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel

Provence (bölge), Vitrolles
Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel Dış Mekan
Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel Dış Mekan
Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel
Impasse Pythagore ZI de Couperigne Provence (bölge), Vitrolles

Holiday Inn Marseille Airport, an IHG Hotel konaklamanızda Vitrolles bölgesinde, Parc du Griffon ile 7 km (4,3 mi) ve Marseille Provence Cruise Terminali ile 21 km (13 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Roquefavour Su Kemeri ile 22,6 km ve Aix-en-Provence Turizm Bürosu ile 26,4 km mesafede.

Yerel mutfak sevenler için L'Escale du Chef Lunch ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 106 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Premium
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x