Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi

Ao Nang
Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi Genel
Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi Genel
Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi Öne Çıkan Resim
Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi Dış Mekan
Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi Dış Mekan
Image More +138 fotoğraf
Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi
123 Moo 3 Ao Nang, Muang , Ao Nang

Holiday Ao Nang Beach Resort Krabi konaklamanızda Krabi bölgesinde, plajda, Nopparat Thara Plajı yakınında Ao Nang Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 3,3 km ve Phra Nang Plajı ile 3,3 km mesafede.

Inn Asia Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 173 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Krabi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Leisure
Leisure Pool View Room
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Family
Family Oda, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Pool Access Room
Room
Penthouse Pool Suite
Room
Deluxe Partial Sea View Room
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x