Holbaek Otelleri Ara

En uygun Holbaek otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Holbaek otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Holbaek Hakkında

Holbæk, Danimarka’nın kuzeyindeki Sjaelland Bölgesi’nde yer alır.  Nüfusu  26,961 olan kasaba, bölgenin  ticaret ve endüstri  merkezi olma özelliğini taşır. Holbæk  Vestsjaelland, şehir merkezine 1 km, Kopenhag’a ise  1 saat uzaklıkta  bulunur. Holbæk, Batı Zealand Bölgesi’nin  en geniş ikinci kasabasıdır.  Holbæk aynı zamanda, önemli bir liman kenti  ve bölgenin kültür merkezi. 
Fiyortlar diyarı olarak bilinen Holbæk, sonsuz sahil şeridi ve kumsallarıyla doğal güzelliklerini cömertçe keşfetme imkanı sunar. 
Kasabanın tarihi, 1200’lü yıllara dayanır. Dönemin kralının 1300’lerde kente bir kale  inşa etmesiyle genişleyen Holbæk, tarihinden günümüze çok az şey getirebilmiş yerler arasındadır.  Kasabada görülmeye değer yerlerin başında gelen Ladegårds Ormanı, kent merkezine yakın mesafede  kentin güneybatı  sınırına doğru  uzanır.  Orman, dört  adet birbirine bitişik yeşil alan olan Lunden, Knudsskov, Haveskoven and Torbenlund Skov’dan oluşur. Ayrıca yeşil alanlar, geyiklerin, domuzların ve diğer yabani hayvanların doğal yaşam alanıdır. 
Holbæk  doğal güzellikleriyle olduğu kadar rahat gezilmesi ve fotojenik bir kasaba olmasıyla da dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Pastoral  köylerle ve çiftçi dükkanları ile çevrili olan kasabada, müzelerden, gurme restoranlara, Türk hamamlarından, ilgi çekici hediyelik eşyalara kadar keşfedilecek birçok alternatif var.
Kasabaya en yakın havalimanı Kopenhag’da yer alıyor