Hoi An Pho Library Hotel

Orta Vietnam, Son Phong
Hoi An Pho Library Hotel Öne Çıkan Resim
Hoi An Pho Library Hotel Dış Mekan
Hoi An Pho Library Hotel İç Mekan
Hoi An Pho Library Hotel Kahvaltı
Hoi An Pho Library Hotel Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Hoi An Pho Library Hotel
96 Ba Trieu Orta Vietnam, Son Phong

Hoi An Pho Library Hotel misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Müzesi ve Ong Pagodası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 11,5 mi (18,4 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

25 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Family
Family Oda, Balkon
Superior
Superior Oda, Penceresiz
Family
Family Oda (with window)
Standard
Standard Oda, Penceresiz, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x