Hoi An Odyssey Hotel

Orta Vietnam, Hoi An
Hoi An Odyssey Hotel Genel
Hoi An Odyssey Hotel Genel
Hoi An Odyssey Hotel Genel
Hoi An Odyssey Hotel Genel
Hoi An Odyssey Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +97 fotoğraf
Hoi An Odyssey Hotel
Xuyen Trung, Cam Nam Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Hoi An Odyssey Hotel konaklamanızda, Memory of Hoi An ve Hoi An Kumaş Pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel My Khe Plajı ile 12,6 mi (20,2 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Manzaralı
Family
Family Dubleks, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Honeymoon Süit, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Dubleks, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x