Hoi An Lotus Aroma Villa

Orta Vietnam, Cam Thanh
Hoi An Lotus Aroma Villa Genel
Hoi An Lotus Aroma Villa Öne Çıkan Resim
Hoi An Lotus Aroma Villa Dış Mekan
Hoi An Lotus Aroma Villa Dış Mekan
Hoi An Lotus Aroma Villa Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hoi An Lotus Aroma Villa
Group 5 - Thanh Dong Hamlet Cam Thanh Orta Vietnam, Cam Thanh

Hoi An Lotus Aroma Villa misafirlere Hoi An (Cam Thanh) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Cam Thanh Köprüsü yakınında. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Cua Dai Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 14 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Avlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası
Room
Villa (9 Bedrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x