Hoi An Golden Rice Villa

Orta Vietnam, Cam Chau
Hoi An Golden Rice Villa Öne Çıkan Resim
Hoi An Golden Rice Villa Dış Mekan
Hoi An Golden Rice Villa Dış Mekan
Hoi An Golden Rice Villa Dış Mekan
Hoi An Golden Rice Villa Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hoi An Golden Rice Villa
127/1 Le Thanh Tong Orta Vietnam, Cam Chau

Hoi An Golden Rice Villa misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ba Le Pazarı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel My Khe Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Panoramic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x