Högbo Brukshotell

Gastrikland, Högbo
Högbo Brukshotell Genel
Högbo Brukshotell Genel
Högbo Brukshotell Genel
Högbo Brukshotell Genel
Högbo Brukshotell Genel
Image More +47 fotoğraf
Högbo Brukshotell
Hans Hiertas Vag 5 Gastrikland, Högbo

Sandviken bölgesindeki Högbo Brukshotell misafirlere göl üzerinde, Hogbo Golf Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Göranssons Arena ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mackmyra Golf Kulübü ile 20,2 km ve Mackmyra Whiskey Village ile 20,2 km mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Hotellrestaurang misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 114 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Sandviken bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 129 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Huvudbyggnaden
Huvudbyggnaden / Main Building
Room
Stallbacken (100 m from main building)
Room
Sportbacken (500 m from main building)
Room
Suite on Smedbacken (200m from Main Building)
Room
Thomas Ledin Suite (200 m from main building)
Room
Deluxe Suite on Smedbacken (200m from Main Building)
Room
Family Room Stallbacken (100m from Main Building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x