Hoeveld House

Highveld Ridge, Sandton
Hoeveld House Genel
Hoeveld House Genel
Hoeveld House Öne Çıkan Resim
Hoeveld House Dış Mekan
Hoeveld House Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hoeveld House
65 5th Avenue Inanda Highveld Ridge, Sandton

Sandton bölgesindeki Hoeveld House konaklamanızda, The Wanderers Golf Club ve Melrose Arch Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı pansiyon Gold Reef City Tema Parkı ile 11,2 mi (18 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x