Hoang Duc Hotel

Güney Vietnam, Chau Doc
Hoang Duc Hotel Genel
Hoang Duc Hotel Öne Çıkan Resim
Hoang Duc Hotel Dış Mekan
Hoang Duc Hotel Dış Mekan
Hoang Duc Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hoang Duc Hotel
Block 8, Chau Phu A Ward Güney Vietnam, Chau Doc

Chau Doc bölgesindeki Hoang Duc Hotel misafirlere banliyöde, Ba Chua Xu Tapınağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Lady Chua Xu Tapınağı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chau Phu Temple ile 1,9 mi (3,1 km) ve 30 Thang 4 Park ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x