ho36 La Plagne

Northern Alps, La Plagne-Tarentaise
ho36 La Plagne Genel
ho36 La Plagne Genel
ho36 La Plagne Genel
ho36 La Plagne Genel
ho36 La Plagne Genel
Image More +62 fotoğraf
ho36 La Plagne
D221 - La Plagne Centre Mâcot-la-Plagne Northern Alps, La Plagne-Tarentaise

Ho36 La Plagne misafirlere La Plagne-Tarentaise merkezinde, La Plagne Kayak Merkezi ve Aime 2000 Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 18 mi (29 km) ve Les Arcs ile 23,8 mi (38,3 km) mesafede.

Restaurant-Bar yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 115 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Çatı Katı (Loft)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda (6)
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda (1/6)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x