HM International Hotel

Coastal Region, Guayaquil
HM International Hotel Genel
HM International Hotel Dış Mekan
HM International Hotel Dış Mekan
HM International Hotel Dış Mekan
HM International Hotel Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
HM International Hotel
Kennedy Norte Alberto Borges Y 1er Pasa Coastal Region, Guayaquil

HM International Hotel misafirlere Guayaquil (Kennedy) bölgesinde, Dünya Ticaret Merkezi ve San Marino Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antonio Neumane Parkı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Kennedy Hastanesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Guayaquil bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1592 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x