HL Miraflor Suites

Gran Canaria, Maspalomas
HL Miraflor Suites Genel
HL Miraflor Suites Genel
HL Miraflor Suites Genel
HL Miraflor Suites Öne Çıkan Resim
HL Miraflor Suites Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
HL Miraflor Suites
Calle Timple 4 Gran Canaria, Maspalomas

HL Miraflor Suites misafirlere San Bartolome de Tirajana bölgesinde, plaj yakınında, Maspalomas Kum Tepeleri ve Maspalomas Botanik Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Yumbo Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Amadores Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

HL Miraflor Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Süit
Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası (2 adults and 2 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x