HK Villa Bali

Lesser Sunda Islands, Legian
HK Villa Bali Genel
HK Villa Bali Öne Çıkan Resim
HK Villa Bali Dış Mekan
HK Villa Bali Dış Mekan
HK Villa Bali Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
HK Villa Bali
Jalan Sri Rama No 9B Lesser Sunda Islands, Legian

Bu villa misafirlere Legian (Kuzey Legian) bölgesinde, Legian Alışveriş Caddesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Legian Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Kuta Plajı ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi için HK Villa Restaurant ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada misafirler için özel havuz ve kapalı özel spa küveti mevcut. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir 32-inç düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x