Historico Duplex en el Centro

Buenos Aires
Historico Duplex en el Centro Öne Çıkan Resim
Historico Duplex en el Centro Dış Mekan
Historico Duplex en el Centro İç Mekan
Historico Duplex en el Centro İç Mekan
Historico Duplex en el Centro İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Historico Duplex en el Centro
Tucumán 685 , Buenos Aires

Bu apart otel misafirlere Buenos Aires (Microcentro) bölgesinde, Obelisco ve Florida Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Colon Tiyatrosu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Casa Rosada ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için apart dairede bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için LED televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x