Historic Hotel Central

Siberia, Irkutsk
Historic Hotel Central Genel
Historic Hotel Central Öne Çıkan Resim
Historic Hotel Central İç Mekan
Historic Hotel Central İç Mekan
Historic Hotel Central Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Historic Hotel Central
Pereulok Bogdanova, 8 Siberia, Irkutsk

Historic Hotel Central misafirlere Irkutsk merkezinde, İletişim Müzesi ve Irkutsk Sirki ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Doğu Siberya Toprak Bilimi Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Eastern Siberian Nikolayev Pedology Museum ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x