Hira Guest House

Katmandu Vadisi, Lalitpur
Hira Guest House Genel
Hira Guest House Genel
Hira Guest House Genel
Hira Guest House Genel
Hira Guest House Genel
Image More +46 fotoğraf
Hira Guest House
Kwalkhu chowk, Dhalayacha 16 Katmandu Vadisi, Lalitpur

Lalitpur bölgesindeki Hira Guest House konaklamanızda, Altın Tapınak (Hiranya Varna Mahaa Vihar) ve Patan Durbar Meydanı yakınında konaklayacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Pashupatinath Tapınağı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Boudhanath ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x