Hinodeya Ryokan

Izu Yarımadası, Ito
Hinodeya Ryokan Genel
Hinodeya Ryokan Öne Çıkan Resim
Hinodeya Ryokan Dış Mekan
Hinodeya Ryokan Dış Mekan
Hinodeya Ryokan Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Hinodeya Ryokan
1189-19 Yawatano Izu Yarımadası, Ito

Hinodeya Ryokan misafirlere Ito (Yawatano) bölgesinde, Izu Müzik Kutusu Müzesi yakınında ve Hachimangukinomiya Tapınağı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Izu Granpal Parkı ile 2,5 mi (4 km) ve Jogasaki Sahili ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Ryokan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca, kapalı havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x