Hinn - Namm Hotel

Orta Tayland, Hua Hin
Hinn - Namm Hotel Genel
Hinn - Namm Hotel Genel
Hinn - Namm Hotel Genel
Hinn - Namm Hotel Genel
Hinn - Namm Hotel Genel
Image More +115 fotoğraf
Hinn - Namm Hotel
41/48 Petchkasem Road Orta Tayland, Hua Hin

Hinn - Namm Hotel misafirlere Hua Hin (Bo Fai) bölgesinde, For Art's Sake Sanat Galerisi ve Royal Queen's Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Hua Hin Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz gece kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x