Hinchinbrook Resorts

Northern Queensland, Lucinda
Hinchinbrook Resorts Dış Mekan
Hinchinbrook Resorts Dış Mekan
Hinchinbrook Resorts Yerinde Yemek
Hinchinbrook Resorts Oda Manzaraları
Hinchinbrook Resorts Oda Manzaraları
Image More +92 fotoğraf
Hinchinbrook Resorts
1 Denney Street Northern Queensland, Lucinda

Lucinda bölgesindeki Hinchinbrook Resorts konaklamanızda, Great Barrier Reef ve Hinchinbrook Channel ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Hinchinbrook Island National Park ile 0,2 mi (0,3 km) ve Picnic Beach ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Apart dairenin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel spa küveti bulunan 16 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x