Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten

Simpson Körfezi
Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten Genel
Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten Genel
Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten Genel
Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten Öne Çıkan Resim
Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten
115 Welfare Road , Simpson Körfezi

Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten misafirlere Simpson Körfezi bölgesinde, plajda, Kim Sha Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Simpson Körfezi Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Maho Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Orient Bay Plajı ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Restoranda Hilton Vacation Club Royal Palm St. Maarten misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu resort otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x