Hilton Garden Inn Tours Centre

Chateaux De La Loire, Tours
Hilton Garden Inn Tours Centre Genel
Hilton Garden Inn Tours Centre Genel
Hilton Garden Inn Tours Centre Genel
Hilton Garden Inn Tours Centre Genel
Hilton Garden Inn Tours Centre Genel
Image More +46 fotoğraf
Hilton Garden Inn Tours Centre
1 Place Anatole Chateaux De La Loire, Tours

Hilton Garden Inn Tours Centre konaklamanızda, Tours merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Tours Üniversitesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Musee des Beaux-Arts ile 0,9 km ve Tours Katedrali ile 1,1 km mesafede.

Yemek servisi için Babette ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

100 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tours bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x