Hilton Garden Inn Paris Orly Airport

Rungis
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport Genel
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport Genel
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport Öne Çıkan Resim
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport Dış Mekan
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport
4 place des Etats Unis , Rungis

Hilton Garden Inn Paris Orly Airport misafirlere Rungis bölgesinde, havaalanı yakınında ve Espace Jean Monnet ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Louvre Müzesi ile 9,9 mi (16 km) ve Garnier Opera Binası ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Garden Grille yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 105 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x