Hilton Garden Inn Lucknow

Kuzey Hindistan, Lucknow
Hilton Garden Inn Lucknow Genel
Hilton Garden Inn Lucknow Genel
Hilton Garden Inn Lucknow Genel
Hilton Garden Inn Lucknow Genel
Hilton Garden Inn Lucknow Genel
Image More +40 fotoğraf
Hilton Garden Inn Lucknow
TCG -7/7 Vibhuti Khand, Gomti Nagar Kuzey Hindistan, Lucknow

Hilton Garden Inn Lucknow konaklamanızda Lucknow merkezinde, One Awadh Center ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Indira Gandhi Pratishthan Fuar Merkezi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Lucknow Wave Alışveriş Merkezi ile 1,8 km ve Lucknow Hayvanat Bahçesi ile 6,7 km mesafede.

Yemek servisi için The Garden Grille & Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

125 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lucknow bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4794 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x