Hilton Garden Inn Kampala

Central Kampala
Hilton Garden Inn Kampala Genel
Hilton Garden Inn Kampala Genel
Hilton Garden Inn Kampala Genel
Hilton Garden Inn Kampala Genel
Hilton Garden Inn Kampala Genel
Image More +41 fotoğraf
Hilton Garden Inn Kampala
Plot 72 Kira Road , Central Kampala

Hilton Garden Inn Kampala konaklamanızda Kampala merkezinde, Uganda Ulusal Müzesi ve The Acacia Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mulago Hastanesi ile 1,5 km ve Uganda Golf Sahası ile 1,9 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x