Hilton Garden Inn Cancun Airport

Güney Cancun, Cancun
Hilton Garden Inn Cancun Airport Genel
Hilton Garden Inn Cancun Airport Genel
Hilton Garden Inn Cancun Airport Genel
Hilton Garden Inn Cancun Airport Öne Çıkan Resim
Hilton Garden Inn Cancun Airport Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hilton Garden Inn Cancun Airport
Carr. Cancun-Chetumal KM. 22 Güney Cancun, Cancun

Cancun bölgesindeki Hilton Garden Inn Cancun Airport konaklamanızda, Moon Palace Golf Club ve Delfines Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Riviera Cancun Golf Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Iberostar Cancun Golf Sahası ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

The Garden Grill, Hilton Garden Inn Cancun Airport misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 11.30, hafta sonu 7.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

186 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Mobility & Hearing, Roll-In Shower)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Drinks & Snacks)
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Drinks & Snacks)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x