Hilton Garden Inn Bahrain Bay

Manama
Hilton Garden Inn Bahrain Bay Genel
Hilton Garden Inn Bahrain Bay Genel
Hilton Garden Inn Bahrain Bay Genel
Hilton Garden Inn Bahrain Bay Öne Çıkan Resim
Hilton Garden Inn Bahrain Bay Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hilton Garden Inn Bahrain Bay
The Avenues - Bahrain, Building 4091, Road 4661, S , Manama

Hilton Garden Inn Bahrain Bay misafirlere Manama merkezinde, Bahreyn The Avenues Alışveriş Merkezi yakınında ve Bahrain Financial Harbour Finans ve Ticaret Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Beit Al Qur'an Müzesi ile 1,6 mi (2,7 km) ve Moda Mall Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Together & Co misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 192 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Manama bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1744 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Köşe
Basic
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Koy Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (High Floor)
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar, Köşe
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x