Hilton Dublin Airport Hotel

Leinster, Balgriffin
Hilton Dublin Airport Hotel Genel
Hilton Dublin Airport Hotel Genel
Hilton Dublin Airport Hotel Genel
Hilton Dublin Airport Hotel Genel
Hilton Dublin Airport Hotel Genel
Image More +63 fotoğraf
Hilton Dublin Airport Hotel
Northern Cross Malahide Road Leinster, Balgriffin

Hilton Dublin Airport Hotel misafirlere Dublin bölgesinde, havaalanı yakınında, Portmarnock Golf Club ve Portmarnock Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dublin Limanı ile 4,1 mi (6,6 km) ve O'Connell Caddesi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 166 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Dublin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6390 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Köşe
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
King Deluxe, Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x