Hilton Bahrain

Manama
Hilton Bahrain Genel
Hilton Bahrain Genel
Hilton Bahrain Genel
Hilton Bahrain Öne Çıkan Resim
Hilton Bahrain Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Hilton Bahrain
Building No 4672 Road No 2468 Block , Manama

Manama bölgesindeki Hilton Bahrain misafirlere iş merkezinde, Juffair Mall Alışveriş Merkezi ve Gudaibiya Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Al Fateh Büyük Camisi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Oasis Center Juffair Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Lamar Cafe & Lounge misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.3 ve 10.3, hafta sonu 6.3 ve 11.3 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

348 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bağlantılı Odalar
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Design
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
City
City Stüdyo
Basic
Basic Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x