Hillcrest Mansion Inn

Güneybatı Virginia, Clifton Forge
Hillcrest Mansion Inn Genel
Hillcrest Mansion Inn Genel
Hillcrest Mansion Inn Öne Çıkan Resim
Hillcrest Mansion Inn Dış Mekan
Hillcrest Mansion Inn Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Hillcrest Mansion Inn
1100 McCormick Blvd Güneybatı Virginia, Clifton Forge

Clifton Forge bölgesindeki Hillcrest Mansion Inn konaklamanızda, George Washington Ulusal Ormanı ve Masonic Ampitheatre ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel C & O Railway Heritage Center ile 1 mi (1,6 km) ve Dabney S. Lancaster Community College ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Gallery
Gallery Stüdyo
Room
Oda
Room
Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Design Tek Kişilik Oda
Room
Grand Süit, Sadece kadınlar için
Room
Gallery Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x