Hill View Hotel & Apartments

Kigali
Hill View Hotel & Apartments Genel
Hill View Hotel & Apartments Öne Çıkan Resim
Hill View Hotel & Apartments Dış Mekan
Hill View Hotel & Apartments Dış Mekan
Hill View Hotel & Apartments İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hill View Hotel & Apartments
KN 25 Street, Kiyovu Opposite St Famille Church , Kigali

Kigali bölgesindeki Hill View Hotel & Apartments konaklamanızda, Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Ntarama Church ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kigali Genocide Memorial Centre ile 2,2 mi (3,6 km) ve Kigali Heights Alışveriş Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

46 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Executive Süit
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x