Hill end lodge

Central West, Hill End
Hill end lodge Öne Çıkan Resim
Hill end lodge Dış Mekan
Hill end lodge Dış Mekan
Hill end lodge Dış Mekan
Hill end lodge Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hill end lodge
3538 hill end road Central West, Hill End

Hill End bölgesindeki Hill end lodge konaklamanızda, Hill End Tarihi Bölgesi ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Girralang Nature Reserve ile 18,7 mi (30,1 km) ve Freemantle Nature Reserve ile 19,6 mi (31,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Premium Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x