Hill Bank Field Station

Rio Bravo
Hill Bank Field Station Öne Çıkan Resim
Hill Bank Field Station Dış Mekan
Hill Bank Field Station Dış Mekan
Hill Bank Field Station Dış Mekan
Hill Bank Field Station Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hill Bank Field Station
Rio Bravo Conservation/Management Area , Rio Bravo

Rio Bravo Koruma Alanı bölgesindeki Hill Bank Field Station konaklamanızda, Rio Bravo Doğa Koruma Alanı yakınında olacaksınız. Bu hostel Lamanai Arkeolojik Sit Alanı ile 22,9 mi (36,8 km) ve Jaguar Temple ile 22,9 mi (36,8 km) mesafede.

Hill Bank Field Station misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Kulübe, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x