High Mill Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Parikia
High Mill Hotel Öne Çıkan Resim
High Mill Hotel Dış Mekan
High Mill Hotel Dış Mekan
High Mill Hotel Dış Mekan
High Mill Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
High Mill Hotel
Parikia Decentralized Administration Of The Aegean, Parikia

High Mill Hotel misafirlere Paros merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Delfíni ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parikia Limanı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Naousa Limanı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Yunan mutfağı alanında uzman olan Restaurant misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x