Hidden Jewel Boutique Hotel

Ambergris Caye, San Pedro
Hidden Jewel Boutique Hotel Genel
Hidden Jewel Boutique Hotel Genel
Hidden Jewel Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Hidden Jewel Boutique Hotel Dış Mekan
Hidden Jewel Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hidden Jewel Boutique Hotel
4.5 Miles North Ambergris Caye, San Pedro

Hidden Jewel Boutique Hotel misafirlere San Pedro bölgesinde, plajda, Belize Set Resifi yakınında ve San Pedro Beach ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Secret Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Mexico Rocks ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Hidden Jewel Boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Kır Evi
Room
Executive Villa
Room
Junior Süit
Room
Premier Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x