Hi Win Holidays Cottage Chilaw

Chilaw
Hi Win Holidays Cottage Chilaw Öne Çıkan Resim
Hi Win Holidays Cottage Chilaw Dış Mekan
Hi Win Holidays Cottage Chilaw Dış Mekan
Hi Win Holidays Cottage Chilaw Dış Mekan
Hi Win Holidays Cottage Chilaw İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hi Win Holidays Cottage Chilaw
Thoduwawa Road Ambakandawila Chilaw , Chilaw

Hi Win Holidays Cottage Chilaw misafirlere Chilaw bölgesinde, plaj yakınında ve Chilaw Genel Hastanesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Negombo Plajı ile 27,2 mi (43,8 km) ve Munneswaram Tapınağı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Sun Downer Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 5 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Family Oda, Okyanus Manzaralı (Non AC)
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Kır Evi, Plaj Manzaralı
Room
Family Kır Evi, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x