Hi Hotel Lechicka

Poznan
Hi Hotel Lechicka Genel
Hi Hotel Lechicka Genel
Hi Hotel Lechicka Genel
Hi Hotel Lechicka Genel
Hi Hotel Lechicka Genel
Image More +57 fotoğraf
Hi Hotel Lechicka
101 Lechicka , Poznan

Hi Hotel Lechicka misafirlere Poznan (Stare Miasto Bölgesi) bölgesinde, Wodziczki Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Kochtex Konferans Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Poznan Cytadela ile 2,1 mi (3,4 km) ve Parish of St. Stanislaus Kostka ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

108 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x