Hesselby Slott

Orta İsveç, Vallingby
Hesselby Slott Genel
Hesselby Slott Genel
Hesselby Slott Genel
Hesselby Slott Genel
Hesselby Slott Genel
Image More +85 fotoğraf
Hesselby Slott
Maltesholmsvägen 1 Orta İsveç, Vallingby

Vallingby bölgesindeki Hesselby Slott konaklamanızda, Stokholm Barkaby Markalı Doğrudan Satış Mağazası ve Barkaby Handelsplats ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel ABBA The Museum ile 10,1 mi (16,3 km) ve Ericsson Globe Arena ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Hesselby Slott misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

68 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 beds x 90 cm)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x