Hermes Rooms for tourists

Napoli
Hermes Rooms for tourists Genel
Hermes Rooms for tourists Öne Çıkan Resim
Hermes Rooms for tourists Dış Mekan
Hermes Rooms for tourists Dış Mekan
Hermes Rooms for tourists İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Hermes Rooms for tourists
Via Carbonara 21 , Napoli

Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesindeki Hermes Rooms for tourists misafirlere Madre Müzesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Napoli Arkeoloji Müzesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan konak otel Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 1,4 km (0,9 mi) ve Santa Chiara ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.

Hermes Rooms for tourists misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Birden Çok Yatak, Sıcak Su Havuzu, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x