Hermes Delphi Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Delphi
Hermes Delphi Hotel Genel
Hermes Delphi Hotel Genel
Hermes Delphi Hotel Genel
Hermes Delphi Hotel Öne Çıkan Resim
Hermes Delphi Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hermes Delphi Hotel
27 Vassileos Pavlou & Friderikis Teselya Ve Merkez Yunanistan, Delphi

Hermes Delphi Hotel konaklamanızda Delphi merkezinde, Delphi Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Apollo Tapınağı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Antik Delfi ile 1,5 km (1 mil) ve European Cultural Centre of Delphi ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Economy
Economy Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x